Skip to content

Brockenhurst destinasjonsguide

Det er noe for alle å gjøre i Brockenhurst, og denne Brockenhurst-guiden vil gi deg all informasjonen du trenger for å sikre at du planlegger en flott dag full av moro og aktiviteter

Brockenhurst New Forest nasjonalpark

New Forest nasjonalpark er den ultimate destinasjonen for å spasere langs merkede stier, nyte det naturlige dyrelivet og se på de innfødte ponniene og storfeene på beite. Det er utvilsomt det beste insentivet å ta til landsbygda til fots, sykkel eller til og med hesteryggen.

Sykkelutleie er tilgjengelig rett utenfor Brockenhurst togstasjon, og er den beste måten å utforske denne virkelig gamle skogen. Det er dedikerte sykkelveier slik at du kan oppdage den fantastiske skjønnheten og det fascinerende dyrelivet som lett kan gå glipp av med bil. Når du ankommer Brockenhurst stasjon ganske enkelt, kan du samle en leie sykkel fra sykkelopplevelse eller County lanes sykkelutleie og rull på en trafikkfri rute gjennom noen av Englands beste landskap.

New Forest-turbussen er også en fin måte å lene seg tilbake, slappe av og se på New Forest i sommerhalvåret. Opplev et rikt, åpent landskap, vakker kystlinje og historiske landsbyer – alt det beste som Brockenhursts New Forest National Park har å tilby.

Opplev virkelig minneverdige dager med tog til Brockenhursts New Forest nasjonalpark

No comments yet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Comments (0)