Skip to content

Kemer, Tyrkia Destinasjonsguide

Kemer ligger 25 kilometer fra den livlige byen Antalya i Antalya-regionen i Tyrkia. Kemer ligger på det kaspiske hav, og har en perfekt setting med furuskledde Taurusfjellene på den ene siden av byen og lange strekninger av strålende sandstrender på den andre siden.

Populært hos alle, tilbyr Kemer kvalitetsferier som senterer på en ideell strand, en marina og en by med mange restauranter, kafeer, barer og butikker. Hvis du liker å handle, kan du alltid sjekke ut nettpris komparasjonssider for de nyeste tilbudene.

Du kan nyte en avslappende ferie i et feriested med flotte naturskjønne omgivelser, fjellutsikt og fantastisk utsikt over Kaspiasjøen.

De fleste strendene i Kemer er rolige og avslappende, perfekt for glede i solskinnet som feriestedet har på mer enn 300 dager i året. Strendene har krystallklart rolig varmt vann som er perfekte.

Ferier til Kemer handler ikke bare om å slappe av på de vakre strendene. Det er mange aktiviteter å nyte, inkludert rafting, dykking, snorkling, windsurfing, vannski og utforske de omkringliggende fjellene. Vår og høst er de beste tider for aktivitetsferier som temperaturen på både sjøen og luften forblir rundt 20 ° C, og den kule brisen gjør aktivitetene morsommere.

Kemer er en ideell base for å utforske badebyene, vakre strender og gamle steder langs kysten.

Kemer har en lang strandferie sesongen på grunn av sitt utmerkede solfylte middelhavsklima. Hoteller i Kemer tilbyr billige ferie tilbud selv i topp sommersesongen. De varme tørre somrene ser temperaturer som når 30C og sjøtemperaturer rundt 20C.

No comments yet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Comments (0)