Skip to content

Cala San Vincente Mallorca Reiseguide

Ligger på den roligere nordkysten av Mallorca, er strandanlegget Cala San Vicente bare 35 nord øst for Palma. Dette lille, fredelige feriestedet har en flott beliggenhet på en vakker strekning av den mallorkanske kysten.

Omgitt av attraktivt landskap og fantastiske fjell, tilbyr feriestedet god innkvartering og en fiskerlandsby som legger til sjarmen til Cala San Vicente. Feriestedet er en utmerket base for kystturer og utforske det omkringliggende landskapet, skogkledde fjell og forhistoriske grotter.

For de som er interessert i shopping, er det en rekke butikker tilgjengelig. Du kan bruke online prissammenligningssider for å utforske ulike tilbud .

Byen har et rettferdig utvalg av restauranter, barer og butikker med natteliv som svært lav nøkkel. De fleste besøkende til feriestedet foretrekker å tilbringe kveldene nyter et avslappende måltid i den fredelige atmosfæren i byen.

Strandrestaurantene serverer noen av de ferskeste sjømat og fisk på Mallorca. For livligere natteliv er det i nærheten Puerto Polensa eller Alcudia.

Palma Mallorca er hjem til noen av de beste shoppingene du finner på ethvert feriested. Du kan hente de nyeste designer-motene til en god pris. Du kan også finne gode butikker i kjøpesenteret, Porto Pi Centro, samt kjøpesenteret Festival Park. Du kan finne et bredt utvalg av butikker på Mallorca inkludert e-juice -butikker.

Cala San Vicente været er litt kjøligere enn Mallorca sørkysten været, men det fortsatt nyter varme somre og milde korte vintre. Feriestedet er populært blant ferierende som foretrekker litt tørrere kjøligere temperaturer til de mye varmere temperaturene i sørsiden av øya. April ser temperaturer rundt 20C stiger til rundt 28c i august. Juni, juli og august ser klart blå himmel med rundt 11 timer solskinn om dagen og veldig lite regn. Cala San Vicente er veldig populær blant ferierende rundt jul og nyttår når feriestedet fortsatt har temperaturer rundt 14 ° C og rikelig med solskinn.

Mallorca er en vakker øy kjent for sin mangfoldige natur og vakre landskap. På Mallorca finner du fantastiske strender sammen med fjell og enger. I tillegg er lokalbefolkningen veldig stolt av øya og legger mye arbeid i å sikre at høye standarder overholdes når det gjelder renslighet og vedlikehold

No comments yet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Comments (0)